Hoppa till sidans innehåll

Torsdagsintervju 3

13 OKT 2016 15:00
Philip Andersson möter Albin Löfgren
  • Skapad: 13 OKT 2016 15:00

Vem är Albin Lövgren?

Jag är en tomte på 24 bast från rätt sida Sverige, som njuter av livet så mycket jag kan. I en väldigtvacker stad men dialekten går att klaga på.

Du är ursprungligen från Trollhättan men har studerat på universitet och nu fått jobb här i Kalmar om jag har förstått det rätt. Varför valde du att spela fotboll för just Läckeby Goif?

Det får väl laget tacka Johan "G" Gustavsson, vi gick i samma klass i utbildningen här nere. Så förra året tog han med mig när det 10cm snö, efter det var jag fast. Fick en bra känsla av laget och det var många sköna göbbar.


Du brukar själv kategorisera dig som en av de äldre i laget trots att du endast är 24 år. Hur kommer det sig att du gör det?

Det är egentligen bara att jag är lat och tjock som vi säger på västkusten. Sedan är jag lika stel som Ewaldh, vår 40årige målvakt, det är rätt illa...

Första kvalmatchen blev tyvärr inget vi hade hoppats på och det slutade med en 3-2 förlust mot Stjärnan IF. Hur är dina tankar kring den matchen?

Det var en tung förlust. Tyvärr sätter vi inte defensiven som vi gjort under hela säsongen annars. Under matchen är vi ojämna ena stunden dominerar vi totalt sedan faller vi bort ifrån spelet. Sen kan man ju alltid diskutera en domare som har en egen lite show på planen, borde i alla fall vart 2 utvisningar. Tycker egentligen inte det spelar någon roll för vi är tillräckligt bra för att vinna mot stjärna ändå.

Vad behövs förbättras för att vi ska få sjunga segersången i omklädningsrummet efter matchen mot Runsten-Möckleby IF nu på lördag?

Tycker det är ganska enkelt att veta hur vi ska vinna faktiskt. Sätter vi defensiven vinner vi alla matcher. För det finns inget lag i denna kvalgrupp som har det vi har framåt.

Skribent: Philip Andersson
Epost: Adressen Gömd
Läckeby GOIF - Tr.matcher Kalmar FDK
Åbyvallsvägen 13
395 97 Läckeby
Telefon: 048060390
E-post: This is a mailto link

 

Säker&Trygg liten text_logo 

 

Följ oss även på

www.facebook.se/lgoif och https://twitter.com/#!/LGoIF

Postadress:
Läckeby GOIF - Fotboll
Åbyvallsvägen 13
39597 Läckeby

Besöksadress:
Åbyvallsvägen 13
39597 Läckeby

Kontakt:
Tel: 048060390
E-post: This is a mailto link

Se all info