19:00

Läckeby GoIF

Referat

Referat: Football Primetime FC - Läckeby GoIF

Sjunde omgången av Division 5 SÖ, matchen spelades på konstgräset på Fjölebro och för motståndet stod Primetime Football FC!

Primetime tar direkt tag i matchen och trycker omedelbart ner Läckeby!

I matchens andra minut hittar Primetime in med en mycket fin boll in bakom Läckebys backlinje, anfallaren ser att Hoshiar Eliassi är långt ut och nicklobbar elegant i bollen i mål, 1-0.

Primetime fortsätter ha mycket boll, men kommer inte direkt till några farliga målchanser. Läckeby har svårt att få igång spelet..

Efter 16 minuter slarvas det lite i Läckeby-försvaret och en Primetime-spelare testar ett skott utanför straffområdet, skottet tar på en Läckeby-försvarare och går i en båge in i det bottre krysset, 2-0.

Läckeby försöker med längre bollar, men har svårt att hitta rätt. Man bjuder på ett par fina anfall där man lyckas rulla sig förbi Primetimes duktiga centrala mittfält, men det där sista för att på riktigt kunna hota saknas.

Primetime fortsätter ha mycket boll och i den 34:e minuten bjuder man på ett riktigt fint mål, bollen rullas snabbt mellan deras spelare och Läckeby-spelarna hinner aldrig dit i pressen. Nytt skott utanför straffområdet, denna gången touchar bollen ingen Läckeby-spelare, men bollen går även denna gången rakt upp i krysset, 3-0.

Med 2 minuter kvar av första halvlek skulle Primetime utöka ytterligare, när en snabb spelvändning och en djup boll in i Läckebys straffområdet slås i mål, 4-0.

4-0 till Primetime efter 45 minuter!

Andra halvlek börjar, Läckeby har ändrat spelsystem och inledningsvis är det faktiskt Läckeby som är bäst!

Saif Sultan, som flyttats fram i anfallet för att ge Läckeby mer tyngd, tar strax utanför Primetimes straffområde ner en längre boll och hittar sedan Vuong ”Kevin” Tran som sätter dit bollen, reducerat, 4-1!

Minuten efter reduceringen bjuder Läckeby GoIF på sitt finaste anfall i matchen hitills, många spelare inblandade, det går fort och anfallet avslutas med att Saif Sultan frispelas, men den assisterande domaren vinkar då felakigt av för offside..

Läckeby är klart bättre inledningsvis i den andra halvleken och ett reduceringsmål till under den perioden hade troligtvis gjort Primetime lite nervösa..
Nu blir det inte så, utan Primetime tar istället tag i matchen igen..

Primetime dödar matchen helt i den 63:e minuten när ett inlägg nickas i mål ifrån nära håll, 5-1.

Resterande del av matchen är Primetime överlägsna och det känns som att Primetime nästan har bollen konstant sista 27-28 minuterna av matchen..

I den 68:e minuten kommer ett nytt inlägg, på den bottre ytan slås inlägget in, 6-1.

I den 72:a minuten är det dags för ett nytt distansskott som går direkt upp i krysset, 7-1.

Och i den 78:e minuten skulle Primetime bjuda på en riktig delikatess när ett inlägg nickskarvas på den främre ytan och nickas sedan i mål på den bottre ytan, klass-mål, 8-1.

Sista 11-12 minuterna av matchen händer det inte så mycket att skriva om egentligen, Läckeby försöker undvika en tvåsiffrig förlust och Primetime är ganska nöjda med att hålla bollen..

Primetime är flera nummer större än Läckeby denna kvällen!
Primetime är ruggigt bra på att rulla boll på konstgräset och framförallt på att behålla bollinnehavet.. Primetime gör dessutom ett par otroligt fina mål!

Matchen slutar 8-1 till Football Primetime FC!