Football Primetime FC

Referat

Referat: Läckeby GoIF - Football Primetime FC

Dags för den artonde omgången, hemmamatch på Åbyvallen och för motståndet stod Primetime Football FC!

Läckeby får matchens första målchans när Adam Nilsson slår en frispark ifrån långt håll, men Primetimes målvakt räddar!

Primetime har mycket boll, men det dröjer till den 12:e minuten innan första avslutet kommer, ett skott utanför..

Primetime är klart bättre än Läckeby och bollinnehavet är i kraftig favör till gästande Primetime, men defensivt känns det tryggt första 25 minuterna och Primetime skapar ingen riktigt het målchans!

I den 26:e minuten kommer första farliga målchansen för Primetime.. Ett instick hittar en Primetime-anfallare, bollen petas förbi en utrusande Hoshiar Eliassi, men bollen rensas iväg en bit innan mållinjen!

Det kändes som att det tog ungefär 25 minuter innan Primetime kom igång och i den 28:e minuten kommer också ledningsmålet.. Primetime kommer runt på deras högerkant, slår bollen snett inåt bakåt framför mål där en anfallare stöter in bollen ifrån nära håll, 0-1.

Ett par minuter senare var det dags igen, inlägg och på rätt ställe står samma Primetime-anfallare, 0-2.

Bara 2 minuter senare slarvas det på högerkanten, Primetime kommer runt på kanten och spelar igen snett inåt bakåt så att samme anfallare bara kan stöta in den, hattrick, 0-3.

Med 3 minuter kvar av första halvlek slås en djup boll bakom Läckebys backlinje, friläge och efter att ha rundat Hoshiar Eliassi kan samme Primtime-anfallare göra sitt fjärde mål på 14 minuter, 0-4.

Första halvlek slutar med Primetime-ledning – 4-0!

Andra halvlek börjar riktigt avslaget..

Första målchansen i andra halvlek har Primetime när det skjuter i utsidan av stolpen.. Nästa målchans är Läckebys när Adam Nilsson skjuter utanför..

I den 62:e minuten kommer Primetime igen runt på kanten, snett inåt bakåt är melodin även denna gången.. Och visst står han där igen, gör mål och helt plötsligt så har vi en fem-målsskytt i Primetime, 0-5.

Matchen är riktigt avslagen och det är stundtals gåfotboll det bjuds på men Läckeby bjuder på ett fint anfall efter 72 minuter när det rullas fint upp till mittplan och där Kasim Sultani slår en mycket fin djupledsboll till Eric Karlström som kommer fri, petar bollen förbi målvakten i Primetime och sedan över mållinjen, reducerat, 1-5!

Primetime skulle dock få sista ordet i den här matchen och med drygt 10 minuter kvar av matchen är det friläge Primetime efter ett fint instick bakom backlinjen i Läckeby, Primetime-spelaren rundar Hoshiar Eliassi och gör mål, 1-6.

Med 5 minuter kvar av matchen blir det en rörig situation i Läckebys straffområde.. Efter att ha vändigt och vridigt ett så skjuter Primetime-spelaren in bollen i mål, 1-7.

Primetime vinner – 7-1!