S:t Sigfrids IF

Referat

Referat: Läckeby GoIF - S:t Sigfrids IF

Dags för den tjugonde omgången, hemmamatch på Åbyvallen och för motståndet stod S:t Sigfrids IF!

Läckeby får matchens första målchans när Zebastian Andersson nickar en utanför efter bra slagen hörna ifrån Kasim Sultani!

Läckeby bjuder ett par minuter senare på ett riktigt fint anfall med många spelare inblandade.. Adam Palmér hittar tillslut in med ett inlägg till Vuong ”Kevin” Tran som skjuter rakt i famnen på Sigfrids målvakt!

S:t Sigfrid, som inte haft någonting hitills i matchen, slår ett par minuter senare en lång boll ut till höger, Sigfrid-spelaren kommer runt Läckebys ytterback och slår bollen snett inåt bakåt, där dyker Sigfrids bästa målskytt Jesper Wallin upp och slår in bollen i öppet mål, 0-1.

Det är ganska mycket tuffa närkamper på planen och det tillåts en del ifrån domarna..

Adam Palmér är nästa Läckeby-spelare att testa Sigfrids duktige målvakt, men han skott går också mitt på honom!

Emil Blomqvist testar också skott, det skottet går över!

Emil Blomqvist skulle bara någon minut efter sitt skott slita sig loss och in i straffområdet, där han sedan blir nedsparkad, solklar straff för Läckeby GoIF och varning på försvarsspelaren!

Adam Nilsson, som brukar slå Läckebys straffar, var avstängd denna matchen och fram kliver istället Zebastian Andersson.. Straffen är bra, hårt och lågt slagen till vänster, och även om Sigfrids-målvakten är på den, så går den in, kvitterat, 1-1!

Kort efter kvitteringen är Sigfrid nära att ta ledningen på nytt, men skottet går strax utanför!

Det är en jämn match, där Läckeby spelar boll och Sigfrid mest slår långt på sina två anfallare..

Första halvlek slutar oavgjort – 1-1!

Andra halvlek börjar och första målchansen får Läckeby, Johan ”Lelle” Leandersson slår en frispark tätt utanför!

Det är sedan lite ställningskrig ute på planen i ungefär 20 minuter, då inget av lagen egentligen tar tag i spelet..

Nästa målchans är S:t Sigfrids och då skulle det bli riktigt farligt! Ett inlägg ifrån vänster styrs framför mål upp i överkanten av ribban.. Nära!

Nästa gång är det Läckeby som ska komma riktigt nära, ett inspel framför mål är påväg att forceras in av Adam Palmér, men Sigfrid får bort bollen, i situationen efter skjuter Zebastian Andersson utanför!

Emil Blomqvist sliter sig, precis som han gjorde i första halvlek, loss och blir igen nedsparkad, av samme försvarsspelare! Försvararen ser sitt andra gula och blir utvisad.. Läckeby spelare sista 20 minuterna med en man mer på banan..

Den efterföljande frisparken slås av Kasim Sultani i Sigfrids-muren!

Felipe Oliveira hittar snett inåt bakåt Kasim Sultani, som skjuter rakt i famnen på Sigfrids målvakt!

Det blir lite grinigt emot slutet, det blir mycket avblåsningar och en del varningar, bland annat på Emil Blomqvist, som därmed är avstängd i nästa match!

Emil Blomqvist skulle med två minuter kvar av matchen få ett friläge efter en fin passning ifrån Daniel Ehnblom, men Sigfrids och matchens lirare, totalt sett, gör en kvalificerad fotparad och räddar Sigfrid på nytt!

Matchens sista chans skulle komma till Vuong ”Kevin” Tran som får en fin passning ifrån Olle Qvarnkullen, men skottet går utanför!

Matchen slutar oavgjort – 1-1!