Ljungbyholms GoIF

Referat

Referat: Läckeby GoIF - Ljungbyholms GoIF

Sista gruppspelsmatchen i Toyota Cup, för motståndet stod Ljungbyholms GoIF!

Läckeby inleder direkt svagt och första halvtimmen av matchen är det inte mycket som fungerar överhuvudtaget!
Det ser väldigt nervöst ut, det är väldigt mycket felpassningar och felbeslut, det känns helt enkelt som att flertalet spelare inte är påkopplade!

Under matchens första halvtimme skapar Läckeby egentligen bara en farlig chans, matchens första, när "Kevin" hittar in med en fin boll till Zebbe som skjuter strax utanför!

Ljungbyholm tar ledningen efter 8 minuter och direkt efter det målet är det mycket Ljungbyholm som kommer i anfallsvåg efter anfallsvåg när Läckeby mer eller mindre konstant passar fel eller blir av med bollen i farliga positioner!

Efter 25 minuter ungefär börjar Läckeby hitta in lite bättre i spelet och man skapar också någon halvchans.
Men Ljungbyholm är bättre och drygar också, rättvist, ut sin ledning till 2-0 efter 28 minuter.

Efter det målet är det som att Läckeby växlar upp lite!

Harald Strandberg slår en längre boll in i straffområdet, i ytan bakom Ljungbyholms backlinje, Johannes Oskarsson kommer perfekt i löpningen på den bollen och trycker in den i mål, reducerat, 1-2!

Minuten efter reduceringen har Läckeby en hörna, den är mycket bra slagen av Adam Nilsson och Saif Sultan når högst.. Men nicken studsar i backen och studsar precis över ribban! Nära kvittering!

Läckeby har sedan fler halvchanser till kvittering, utan att lyckas få in den..

Då vänder spelet plötsligt och två stycken Ljungbyholms-spelare får alldeles för enkelt väggspela sig igenom från egen planhalva, hela vägen ner till straffområdet och avsluta anfallet genom att göra mål, 1-3.

Resterande del av första halvlek är inte mycket att skriva om, det är ganska avvaktande och händer inte speciellt mycket..

Efter första halvlek leder Ljungbyholm med 3-1!

Andra halvlek börjar och Läckeby är mer på tårna från start!

Tidigt i andra halvlek får Saif Sultan ett fint instick och är nära att reducera när han i ett bra läge tvingar Ljungbyholms målvakt till en parad!

Läckeby har mycket mer boll i andra halvlek och passningsspelet fungerar betydligt bättre än i första halvlek, men man har väldigt svårt att komma till riktigt farliga chanser!

Saif Sultan är nära att nicka in ännu en hörna, men nicken går utanför!

Läckeby är bättre än sina motståndare i den andra halvleken och reduceringen skulle också komma med dryga 20 minuter kvar av matchen!

Adam Nilsson slår en mycket fin boll in straffområdet, en boll som David "Kennet" Karlsson skär in väldigt bra på från sin högerbacksposition, han avslutar och bollen går in i bottre hörnet, fint mål, reducerat, 2-3!

Läckeby har även efter reduceringen mer boll än sina motståndare, men har fortfarande svårt att hitta riktigt farliga chanser!

Felipe Göransson tar en löpning in ifrån sin vänsterbacks-position och blir precis utanför straffområdet omkullvräkt! Frispark i riktigt fint läge för Läckeby!

Frisparken slår Marcus Persson, bollen tar på någon, eller om målvakten räddar, men på returen dyker iallafall Erik Arvidsson upp och "nickar" in kvitteringen, 3-3!

I samband med kvitteringe för Läckeby blir en Ljungbyholms-spelare utvisad efter att ha åkt på två gula kort på 10 sekunder och Läckeby spelar sista 7-8 minuterna med en man mer på banan..

Läckeby har sista minuterna mycket boll, men man skapar egentligen bara en riktigt farlig målchans! Zebastian Andersson får skottläge och hade inte en Ljungbyholm-spelare stått ivägen för skottet så hade bollen gått in, nu täcks skottet ut till en resultatlös hörna..

Matchen slutar oavgjort - 3-3!