Trekantens IF

Referat

Referat: Läckeby GoIF - Trekantens IF

Träningsmatch, den första efter sommarledigheten och för motståndet stod Division 6-laget Trekantens IF!

Bra start av Läckeby GoIF direkt på avspark och Emil Blomqvist kommer direkt runt på kanten och slår in bollen framför mål, men Trekanten lyckas rensa undan!

Minuten därefter kommer Emil på nytt runt på kanten och kommer in i straffområdet där han blir nersparkad av en Trekanten-försvarare och det blir straff till Läckeby GoIF!

I samband med straffsituationen så skadar sig Trekanten-spelare och efter ett par minuter får han hjälpas av planen!

Adam Nilsson står under hela skade-uppehållet med bollen och när domaren väl blåser igång straffen sätter han dit straffen iskallt utom räckhåll för Trekanten-målvakten, 1-0!

Läckeby är klart bäst inledningsvis, man kommer i anfallsvåg efter anfallsvåg och man har bollen nästan konstant!

Läckeby bjuder på fint spel och fint rull när man är nära att utöka flera gånger under första 15 minuterna..

Trekantens första målchans kommer i den 19:e minuten och är ett skott som går en bit utanför!

Kort därefter är dock Trekanten nära att kvittera när Felipe Göransson, på mållinjen, nickar bort en boll som håller på att skarvas in av en Trekanten-spelare på en hörna!

Minuten senare räddar Trekanten en boll på mållinjen när det är farligt på hörna för Läckeby..

På efterföljande hörna kommer dock en rättvist utökning av Läckebys ledning, hörnan slås av Emil och Anton Standert skarvar bollen vidare emot mål, bollen hamnar hos Olle Qvarnkullen som trycker dit bollen i mer eller mindre öppet mål, 2-0!

Efter en liten vätskepaus så blir spelet lite mer avvaktande och Läckeby kontrollerar mest matchen under ett par minuter..

Nästa målchans i matchen är dock Trekantens när ett inlägg når en av deras anfallare, bollen nickas in framför mål och en Trekanten-spelare kan raka in bollen i ett öppet mål, men får ingen riktigt träff på bollen och missar.. Nära!

Efter det känns det som Läckeby tar tag i matchen igen..

Läckeby får frispark en bit utanför Trekantens straffområde, Adam Nilsson hittar till Johan ”Lelle” Leandersson som sedan hittar Vuong ”Kevin” Tran som fri med målvakten iskallt placerar in bollen, 3-0!

Bara ett par minuter senare blir Vuong ”Kevin” Tran frispelad igen, denna gången av Adam Nilsson! Fri med målvakten så fintar han först ner målvakten och sedan den Trekanten-back som jagat honom, efter att han fintat bort bägge två lyften han kyligt in bollen med en liten chip / lyftning, mycket snyggt mål och en mycket fin framspelning, 4-0!

Från ingenstans egentligen, ett par minuter senare, så rinner plötsligt en Trekanten-anfallare igenom efter en längre boll, det blir friläge och Trekanten reducerar på stopptid, 4-1.

Men halvleken skulle inte vara slut där, efter skadeuppehåll och vattenpaus återstår ett par minuter av den första halvleken och det skulle Läckeby utnyttja!

Anton Standert för med sig bollen framåt, bollen hamnar tillslut hos Emil Blomqvist som hittar fram till Johan ”Lelle” Leandersson.. ”Lelle” vrider och vänder placerar bollen intill stolpen, 5-1!

Direkt på avspark hamnar bollen nere hos Trekantens målvakt, som slår bollen rakt upp i banan och till Adam Nilsson.. Adam Nilsson ser att målvakten är långt ute och trots att Adam är nästan vid halva plan så lobbskjuter han och bollen går i en båge över Trekanten-målvakten, mycket snyggt, 6-1!

Läckeby GoIF leder i halvtid med 6-1!

Läckeby gör 7 stycken byten inför den andra halvleken, men börjar, trots alla byten, det andra halvlek bäst..

Johan ”Lelle” Leandersson slår en bra frispark mot den bottre stolpen, men ingen Läckeby-spelare hinner dit för att stöta in bollen..

Minuten efter slarvas det nere vid vänster hörnflagga i Läckeby och man försöker spela för snyggt istället för att rensa bort bollen.. En Trekanten-spelare får tag i bollen, driver in bollen i straffområdet och placerar in bollen vid den bottre stolpen, 6-2.

Minuten efter håller Läckeby på att replikera, men Kasims friläge räddas elegant av Trekantens målvakt!

Efterföljande hörna slås av just Kasim Sultani och på en bottre stolpen når Zebastian Andersson bollen och nickar bollen i mål, 7-2!

Andra halvlek är det betydligt lägre tempo i och kvalitén är tyvärr inte den samma som under det första 45 minuterna!

Med timmen spelad av matchen slarvas det igen nere vid en hörnflagga, denna gången vid den högra, även denna gången vinner Trekanten bollen och Trekanten-spelaren skär in i straffområdet och kommer till skott.. Elias Elfström är på bollen, men den rullar sakta in vid den bottre stolpen, 7-3.

Ett par minuter senare hittar Zebastian Andersson fram till Kasim Sultani som mycket snyggt placerar in bollen utanför straffområdet, 8-3!

Det resterande 20-25 minuterna av matchen är inte mycket att skriva om, Läckeby är nära ett par gånger, men spelet är inte det bästa ifrån något av lagen, det är lågt tempo och ganska ryckigt spel.. Men konstigt vore väl annat när matchen varit mer eller mindre död sedan i slutet av första halvlek!

Läckeby vinner, som resultatet visar, klart rättvist och slutresultatet skrivs till 8-3!